Târg de nunți: La Baia Mare Value Centre îți poți organiza nunta de la A la Z

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rochii de mireasă, invitații, mărturii de nuntă și botez, servicii închiriere ecran led și sonorizare, 360 video booth, servicii foto-video, aranjamente florale, torturi și prăjituri, săli de evenimente și cabina telefonică prin care puteți transmite mesaje memorabile celor dragi vouă și care vor putea fi reascultate peste ani. Toate serviciile pentru nuntă, botez sau alte evenimente speciale le veți găsi doar la târgul de nunți Nunta de la A la Z, în perioada 02 – 04 februarie a.c., în galeria centrului comercial Baia Mare Value Centre.

Agenții economici din industria nunților își pot promova oferta de produse și servicii dedicate viitorilor miri în cadrul târgului de nunți organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre, eveniment care susține această industrie de 17 ani. Ultimele înscrieri se mai pot înregistra în această săptămână la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr. 16, Baia Mare, pe e-mail: expo@ccimm.ro sau telefonic – 0733.674898, la Direcția Servicii & Evenimente a organizației camerale.

Târgul de nunți își deschide porțile în 2 februarie și va fi deschis publicului până în 4 februarie. Program de vizitare: 10:00 – 21:00 (în 2 și 3 februarie) și 10:00 – 19:00 (în 4 februarie).

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole