TRAGEDIE LA MIREȘU MARE – Un om a murit carbonizat în urma unui incendiu. Poliția are un suspect

Tragedie azi, 9 decembrie, în comuna Mireșu Mare. O persoană a fost găsită carbonizată într-o casă care a fost cuprinsă de flăcări. La stingerea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Baia Mare, Punctul de Lucru Somcuta cu un echipaj de stingere si un echipaj SMURD si Sectia Farcasa cu un echipaj de stingere.

ISU Maramureș precizează că din informațiile oferite de apelant, se pare că o persoană ar fi surprinsă în casă. Incendiul de manifesta generalizat. Când au pătruns în casă pompierii au găsit o persoană carbonizată și nu s-a mai putut face nimic.

„ Astăzi, 9 decembrie, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit, în urma unei sesizări prin apel 112 la un incendiu produs pe strada Speranței din Mireșu Mare. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor criminaliști și de investigații criminale, după stingerea incendiului, a fost identificat într-o încăpere, pe un pat, cadavrul unui femei de 77 de ani.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Un barbat de 56 de ani, fiul persoanei decedate, a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării unor investigații de specialitate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu