UPDATE: Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cătălin Cherecheș a fost reținut marți seara de poliție, în orașul german Augsburg. Acesta a avut o încăierare cu polițiștii germani, în momentul în care oamenii legii au vrut să-l rețină. După acest moment, Cherecheș a fost rănit serios la față.

Potrivit unor alte informații, el a făcut o greșeală în momentul în care si-a reactivat mailul pe telefonul mobil, cu două cartele noi cumpărate, astfel fiind localizat perfect.

Cătălin Cherecheș ar fi încercat să fugă și din Germania. Acesta a fost depistat, alături de mătușa sa, în timp ce gonea cu mașina cu viteza de 200 de kilometri pe oră. Cei doi au ajuns la o gară și au încercat sa scape de mașina cu care circulau, având în plan, cel mai probabil, să își continue călătoria cu mașina.

„În seara zilei de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, transmite Poliția Română.

UPDATE – Sindicatul Europol: Fugarul Cătălin Cherecheș a fost prins la Augsburg în Germania. Felicitări colegilor care au cooperat cu autoritățile din Germania, Italia, Austria și Unngaria pentru depistarea acestuia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. I Sasaran

  Ce veste minunată!

  De 1 Decembrie, marele patriot-șpăgar-fugar Cherecheș Cătălin se întoarce în țara care l-a îmbogățit! Va petrece aici, cu noi, această sărbătoare a țării pe care a iubit-o atât de mult. Bun revenit între noi, Cherecheș Cătălin. Poftă bună la fasole, dar fără ciolan! La pușcărie, nu prea vezi ciolan în farfurie.

  Reply
 2. cetatean

  nu va bucurati prea repede, traim intr-o tara cu legi facute de penali pentru penali …de ce credeti ca insista noul avocat sa se intoarca? sunt sanse ca in 7 Decembrie sa i se accepte cererea de stramutare, si in cazul acesta, sentinta se anuleaza si se rejudeca….

  Reply
 3. duhul din lampă

  Ups… pechinezul fugar a fost prins de hingherii bavarezi… Dar ce-ai pățit bombonel?! … Ai ,, socealizat ” cu un ciobănesc german ?!… Tzurich marsh la coteț !!! … P.S. apropo , ne amuzăm , glumim , dar în această poveste de 12 ani , singurul pierzător este cetățeanul de bună-credință …

  Reply
 4. dan

  Eu cred ca faptele lui de pina acum, fuga din tara pentru a se sustrage justitiei fiind sub control judiciar cu interdictia de a parasi tara , opozitia la retinere, vor fi opozabile cererii repetate de stramutare a dosarului. Asa o poate tine langa pina la prescriptia cauzei. Nu sint timpiti nici procurorii nostri care trebuie sa respecte legea, dar care vad ca sint „batjocoriti profesional ” de un nemernic, folosind tertipuri si lacune judecatoresti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole