Ultimatum de 60 de zile pentru pesedistul amoros fotografiat in timp ce facea sex cu o jurnalista baimareanca, pentru a recunoaste public aventura

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

„Domnule social democrat din Baia Mare care ti-ai tras-o / ti-o tragi cu o muncitoare in mass media, ai la dispozitie 60 de zile, incepand de azi, sa iesi public si sa iti asumi povestea amantlacului. Dupa cele 60 de zile, adevarul va iesi la suprafata. Iesind in public poate lumea te va privi ca pe o victima si poate vei ramane macar cu un dram de respect. Respect de care dumneata nu dai dovada in relatia cu oamenii”.

Asa si-a inceput ziarista Annamaria Somay unul dintre materialele postate in ultimele zile pe blogul personal. Dupa ce a anuntat ca a intrat in posesia unor fotografii compromitatoare care il au in prim-plan pe un cunoscut reprezentant PSD Baia Mare, Somay i-a acordat acestuia un termen de 60 de zile pentru a iesi in public si a-si face mea culpa, recunoscand o relatie pe care ar avea-o cu o jurnalista din media locala.

Tot pe blog, Somay a afirmat ca anumiti colegi de presa au atacat-o si au acuzat-o ca urmareste unele interese personale. Somay, in schimb, precizeaza ca nu a facut altceva decat sa procedeze asa cum ar fi procedat orice alt ziarist onest.

Dincolo de legatura amoroasa dintre pesedistul baimarean si jurnalista, ramane reflectarea pozitiva a imaginii celui in cauza in presa locala, prin intermediul amantei sale.

„Ultimatumul” celor 60 de zile expira la mijlocul lunii iunie, cu putine zile inaintea alegerilor pentru functia de primar, in cazul in care acestea se vor organiza in Baia Mare.

Cum comentati afirmatiile ziaristei Annamaria Somay?

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2