Un iesean a spart un apartament din Baia Mare, furand ceasuri si cravate

Joi seara, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 despre comiterea unui furt dintr-un imobil situat pe strada Gheorghe Bilascu din municipiu. Imediat, politistii s-au deplasat la fata locului si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorului.

Primele informatii au relevat ca persoane necunoscute au escaladat balconul si au patruns prin efractie intr-un apartament, de unde au reusit sa sustraga ceasuri de diferite marci si cravate. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 10.000 de lei.

La scurt timp, activitatile desfasurate de politistii specializati in investigatii criminale, in colaborare cu cei de ordine publica, au dus la identificarea persoanei banuite de comiterea furtului. Este vorba despre un barbat de 36 de ani, domiciliat in municipiul Iasi, conform IPJ Maramures.

In baza probatoriului administrat, politistii au luat masura retinerii pentru 24 de ore a barbatului. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1