Un investitor strategic vine în Maramureș. Va investi peste 200 milioane de euro

Vești bune pentru județul Maramureș, anunțate de președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, chiar în fața consilierilor județeni, în ședința ordinară de luni, 31 iulie.

Acesta a precizat că un investitor strategic va veni în Maramureș și se va instala într-unul din parcurile industriale. Astfel, vor fi create peste 700 locuri de muncă.

”Ca să aduci un investitor e nevoie de foarte, foarte multă muncă. În premieră vă spun astăzi că am bătut palma încă de săptămâna trecută cu un investitor strategic pentru Maramureș căruia îi voi face publică identitatea în luna septembrie când se vor finaliza toate procedurile, dar trebuie spus că e un investitor cu peste 15 fabrici în Europa, China, Japonia, Statele Unite și asa mai departe și pentru care am alergat de doi ani de zile.

Este un investitor care va crea peste 700 locuri de muncă și va aduce o investiție de peste 200 milioane de euro. Ca să ajungem aici a trebuit să fac discuții în Germania, în România, la ambasada Germaniei în România, la Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și așa mai departe. Cert este că după foarte mulți ani avem primul investitor mare care vine în județul Maramureș și vine pentru că le-am oferit deja infrastructură, toate condițiile pentru a se instala. Va fi într-unul din parcurile industriale pe care le-am pus pe tapet în județul Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu