Un microbuz cu mai multi maramureseni intorsi din Franta s-a rasturnat la Cluj

PNL

Un microbuz al ISU Maramures, cu 14 persoane intoarse din Franta, s-a rasturnat, miercuri, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, informeaza AGERPRES.

“In jurul orei 18,45 a avut loc un accident rutier la intersectia strazilor Garibaldi si 1 Decembrie, intre un microbuz al ISU si un autoturism. Din primele informatii, conducatorul microbuzului ar fi patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, avand in functiune semnalele luminoase. A intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 30 de ani, din comuna Bontida. In urma accidentului rutier a rezultat ranirea usoara a 3 persoane, pasageri in microbuz. Conducatorii auto au fost testati, nu au consumat alcool”, informeaza IPJ Cluj.

Se pare ca microbuzul ISU era cu persoane care s-au intors in Franta.

“Microbuzul transporta 14 persoane (se pare ca reintoarse din Franta), dintre care doua au solicitat consult medical, prezentand escoriatii. Celelalte s-au reintors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate catre locatiile de carantina”, informeaza ISU Cluj.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1