Unde va planificati vacanta de vara? Primul zbor spre Antalya va fi in 31 mai 2020, iar spre Hurghada va fi in 10 iunie, ambele zboruri de pe Aeroportul International Maramures. Vezi aici, perioadele de zbor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In aceasta perioada foarte multi maramureseni isi planifica vacanta de vara. Va reamntim ca exista doua destinatii cu zbor direct de pe Aeroportul International Maramures. Este vorba despre Antalya si Egipt (Hurghada).

Pentru prima destinatie de vacanta, Antalya, primul avion, care va decola de pe aeroportul maramuresean, va fi in data de 31 mai 2020, iar ultima zi va fi in 26 septembrie 2020. Astfel, aveti posibilitatea sa va planificati vacanta in acest interval de timp insa atentie, deoarece depinde de agentia pe care o alegeti. Spre exemplu un touroperator va introduce charter catre Antalya din 11 iunie si pana in 17 septembrie, iar ziua de zbor va fi joia, un alt touroperator va introduce zboruri din 30 mai si pana in 26 septembrie, iar ziua de zbor va fi sambata, iar cel de al treilea touroperator va introduce pentru sezonul de vara 2020 charter din 31 mai si pana in 20 septembrie, ziua de zbor fiind duminica.

Charter spre Egipt

Din 10 iunie si pana in 23 septembrie 2020, de pe Aeroportul International Baia Mare, in fiecare zi de miercuri, o aeronava va zbura si spre Egipt (Hurghada). Zborurile vor fi facute de catre un Boeing 734, de 165 de locuri. Aici facem precizarea ca daca vor fi solicitari, programul va fi prelungit, iar cursa nu va fi scoasa in data de 23 septembrie 2020. Agentia Tour Operatoare are curse directe in regim charter catre trei destinatii: Tunisia, Egipt si Turcia, in parteneriat cu companii aeriene renumite, insa de pe aeroportul maramuresean opereaza doar spre o singura destinatie.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole