Urbea Food Fest, în Baia Mare. Când are loc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 7 – 9 iulie, în Piața Revoluției din Baia Mare va avea loc evenimentul gastronomic Urbea Food Fest.

”URBEA Food Fest este un eveniment gastronomic care aduce împreună iubitorii de mâncare din toate colțurile orașului, pentru a sărbători diversitatea culinară și a descoperi arome noi. Acest festival este locul în care oamenii se întâlnesc și împărtășesc experiențe, cunoscându-se și creând legături noi.

În cadrul festivalului, participanții se pot bucura de preparate delicioase, gătite de bucătari talentați și pasionați. De la mâncăruri tradiționale până la cele moderne și inovatoare, există ceva pentru toate gusturile. Standurile cu mâncare sunt organizate într-un mod atractiv, iar vizitatorii pot explora diverse opțiuni și pot savura preparatele preferate într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

În afară de gustul fantastic al mâncării, URBEA Food Fest oferă o mulțime de activități distractive și educative. Participanții pot urmări demonstrații culinare, pot lua parte la ateliere de gătit, pot participa la degustări de vinuri și pot învăța despre ingrediente și tehnici de gătit de la experți în domeniu. Există și zone pentru copii, unde cei mici se pot bucura de activități de divertisment și pot învăța despre nutriție și mâncare sănătoasă”, spun organizatorii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole