Vezi aici unde vor petrece alesii maramureseni in seara de Revelion, dar si ce gatesc unii dintre ei

Sefii din administratia maramureseana si-au facut deja planuri in ceea ce priveste noaptea de Anul Nou. Majoritatea dintre ei prefera sa petreaca tot in familie, asa cum a fost cazul si de Craciun. Unii dintre ei vor si gati ceva mai deosebit, mai ales doamnele.

E cazul consilierului local PSD, Ludovica Parvu, care va pregati curcan la cuptor, in timp ce subprefectul Bondi Gyongyike isi va delecta familia cu peste, asa cum este obiceiul.

„Revelionul il voi face tot in Baia Mare, la apartament. De gatit nu gatesc ceva deosebit, doar ceva din peste, ca de Revelion se mananca peste. In anii trecuti am sarbatorit tot acasa”, a spus subprefectul Bondi Gyongyke.

„Revelionul o sa-l fac in familie, cu nepotii”, a spus Ludovica Parvu. Intrebata daca gateste, aceasta a fost extrem de categorica: „Categoric ca gatesc. De Anul Nou voi pregati curcan. Si anul trecut am facut Revelionul tot acasa, pentru ca nu mai simt nevoia sa petrec la local. Sunt satula de peste an de lume si vreau sa ma relaxez macar acum. Anul trecut am avut de lucru, un dosar cu arestati, si n-am avut parte de prea mult liber”, a incheiat Ludovica Parvu.

„Revelionul il voi petrece in Baia Sprie, la restaurantul Lacul Albastru, cu aceeasi prieteni, pe care ii am de 20 de ani. De gatit gateste nevasta-mea, dar mai gateam si eu in tinerete, cand nu eram insurat”, a spus prefectul Sandu Pocol.

„Revelionul o sa-l fac la Rohia, la Baia Mare, la serviciu, cu toate ca in perioada asta sunt in concediu. Mai am 40 de zile de concediu de pe anul trecut, pe care oricum nu mai am cum sa le fac. Nu gatesc de Sarbatori, doar pun masa, dar mai fac din cand in cand cartofi la cuptor”, a precizat Mircea Man, presedintele CJ Maramures.

„Revelionul o sa-l fac tot in judet, impreuna cu un cerc de prieteni cu care am petrecut in ultimii 10 ani. Sigur ca arealul s-a extins inca cu o familie doua, dar tot cu acelasi cerc de prieteni voi sarbatori. Nu prea gatesc, dar ajut cu alte actiuni, de pregatire, aprovizionarea cu ceea ce trebuie si evident ca de pregatirea bucatelor se ocupa sotia”, a afirmat Emil Marinescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu