Victor Ponta anunta posibile aliante politice ale PRO Romania in Maramures si Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, s-a aflat marti, 21 ianuarie, in municipiul Baia Mare, unde a purtat discutii cu organizatia judeteana despre alegerile locale.

Fostul premier a lasat sa se inteleaga ca nu exclude posibile aliante in Maramures si la nivel de Baia Mare.

“Am discutat despre alegerile locale, despre organizarea noastra, si le-am mai spus si eu colegilor de aici ceea ce are PRO Romania ca obiective, candidati, proiecte politice pentru inceput de an.

Cel mai important lucru este sa se pregateasca pentru alegerile locale, sa avem candidati buni, sa mergem mai departe cu ceea ce a inceput sa faca anul trecut PRO Romania.

Pe plan local, la Maramures si in Baia Mare nu exclud sa avem si posibile aliante, stiu foarte bine traditia politica de aici, in general se fac aliante pe plan local, dar discutia mai avansata o putem avea in momentul in care stim sistemul de vot”, a spus Victor Ponta.

Acesta a spus ca obligatia organizatiei judetene este sa pregateasca candidati la functia de primar in toate cele 76 de UAT-uri din Maramures, precum si o lista completa la Consiliul Judetean si consiliile locale.

Ponta a mai vorbit despre faptul ca Guvernul Orban nu este pregatit sa guverneze, motiv pentru care nu a nici votat pentru investirea acestuia.

“Acum doua luni m-a certat toata lumea ca n-am votat Guvernul Orban, acum imi da toata lumea dreptate, inclusiv liberalii vad ca vor sa-si dea jos propriul guvern. Eu n-am votat si noi n-am votat Guvernul Orban, pentru ca am spus ca nu i-am vazut pregatiti sa guverneze. Dupa cum vedeti, acum si-au dat si ei seama”, mai mentionat liderul PRO Romania.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2