VITEZA EXCESIVA SE SANCTIONEAZA! Amenzi de aproximativ 9 000 de lei aplicate de politistii din Somcuta Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Soferii care nu au pus in pericol siguranta, nu au fost sanctionati. In schimb, cei care s-au grabit si au apasat prea tare pedala de acceleratie, au platit amenzi in valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Practic, au fost oprite pentru verificari 87 de autovehicule si au fost aplicate 20 de sanctiuni contraventionale.
Actiunea a fost organizata de politistii din Somcuta Mare, ieri, 10 februarie, in contextul in care viteza excesiva ramane unul dintre principalii factori care contribuie la producerea accidentelor rutiere.

“Astfel, incalcarea prevederilor legale, in special a celor referitoare la limita legala de viteza, a impus aplicarea a 20 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 9.000 de lei. De asemenea, a fost retinut un certificat de inmatriculare.

Nu uitati! Viteza excesiva va poate transforma in victime: pe dumneavoastra, pe cei dragi, sau pe cei care circula regulamentar! Controlul volanului, al pedalei de acceleratie, dar si gestionarea timpului depinde de noi! Sa nu recuperam timpul pierdut apasand prea tare pedala de acceleratie! Mai bine ajungem la destinatie mai tarziu, dar in siguranta!”, au precizat reprezentantii IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2