VOTUL SE DĂ AZI – Baia Mare va avea doi noi cetățeni de onoare. Vezi cine sunt

Consilierii locali sunt chemați azi, 13 octombrie, la o ședință extraordinară de Consiliu Local. Aceasta va începe imediat după deschiderea oficială a Expo-Flora în zona Parcului Central, iar ordinea de zi a ședinței este una care cuprinde puține proiecte de hotărâre.

Primul dintre ele este proiectul de hotărâre privind aprobarea cooperării dintre Municipiul Baia Mare și Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș în vederea organizării evenimentului cultural „Sărbătoarea Castanelor” – ediția a XXIX-a, care va avea loc în Baia Mare, în perioada 27 – 29 octombrie 2023.

Aleșii vor vota apoi proiectele de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare” prof. univ. dr. Petru Dunca, respectiv Marian Ilea.

UPDATE Proiectele de hotărâre au fost adoptate. A născut o serie de discuții proiectul privind implicarea CJ Maramureș în organizarea ediției din acest an a Sărbătorii Castanelor, prin Ansamblul Național Transilvania, dar în rest lucrurile au decurs fără prea multă agitație.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu