Zetea a compromis intenționat PSD prin aducerea infractorului Cătălin Cherecheș în partid

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a compromis intenționat imaginea partidului prin aducerea infractorului Cătălin Cherecheș în partid, în această vară.

“Salutăm revenirea primarului Cătălin Cherecheș în PSD și apreciem oamenii harnici și implicați în comunități”, declara în luna iunie Gabriel Zetea, mândru de achiziția sa.

În momentul anunțului, Cătălin Cherecheș era deja condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare, existând șanse mici spre inexistente pentru achitarea lui.

Au existat și voci în PSD Maramureș care au atras atenția asupra acestui fapt, dar Gabriel Zetea, în disperarea sa de a mai smulge ceva voturi, le-a ignorat, insistând asupra revenirii lui Cherecheș în PSD.

„Miza cea mai importantă a Partidului Social Democrat este să aducă în interiorul său oamenii apreciați de către comunități, oameni care sunt harnici și care fac mândre comunitățile în care trăim. (…) L-am rugat în ultimele două luni de zile pe Cătălin Cherecheș, el fiind apreciat și în cadrul Guvernului de la București și în cadrul ministerelor de la București ca un om hotărât, să ia cumva taurul de coarne și să începem să mișcăm proiectele județului Maramureș”, declara sigur pe sine Gabriel Zetea.

Mai mult, Gabriel Zetea s-a dus braț la braț cu Cătălin Cherecheș la Marcel Ciolacu, spunându-i acestuia că au dat lovitura în Maramureș și că vor câștiga alegerile în județ. Dacă privea în urmă cu patru ani, Ciolacu ar fi putut vedea “succesul “ cuplului Zetea-Cherecheș în Maramureș.

Acum, premierul Marcel Ciolacu trebuie să iasă public și să își pună cenușă în cap pentru susținerea infractorului Cătălin Cherecheș, care a devenit și fugar între timp, deoarece se sustrage executării pedepsei.

Iar Gabriel Zetea trebuie să își dea urgent demisia din fruntea PSD Maramureș pentru că a compromis definitiv imaginea partidului în rândul maramureșenilor.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu