ZIARMM.RO a reușit – Locuitorii din zona drumului județean Petrova-Bârsana vor avea asfalt

De doi ani de zile Ziarmm.ro a scris despre nemulțumirile oamenilor din zona Petrova. Este vorba despre un tronson de drum județean care face legătura cu Bârsana. Cei de la Bârsana l-au asfaltat până la limita cu Petrova, iar acum oamenii din zonă așteptau Consiliul Județean să facă același lucru.

S-a făcut pietruire anul trecut, însă ploile au făcut ca pe acest drum să apară tot mai multe cratere, făcând acest drum aproape impracticabil. Ziarmm.ro a stat de vorbă cu acești oameni de cel puțin două ori, la un moment dat fiind luată în calcul inclusiv varianta blocării drumului național 18, în speranța că cineva îi va lua în serios și pe acești oameni. Acum oamenii sunt numai zâmbet. De ce? Fiindcă cei de la Drumuri și Poduri Maramureș s-au apucat de turnat covor asfaltic pe acest tronson de drum județean.

„Vă mulțumim foarte mult pentru binele care ni l-ați făcut. Pentru că ați fost doi ani la rând și ați văzut situația noastră. Bunul Dumnezeu o să vă răsplătească și mulțumim domnului președinte Ionel Bogdan că a făcut așa ceva. Un drum județean ce nu s-a putut circula pe el acum se asfaltează. De o bucurie așa mare nici nu ne vine a crede. Să vă dea Dumnezeu sănătate, se va deschide un drum fantastic către turiști dacă s-ar face legătura cu Bârsan. Noi vă mulțumim din suflet pentru ce ați făcut pentru noi, mulțumim încă o dată”, ne spune Ggeorghe Nicorici, un localnic din Petrova.

„Vorbim de așternerea unui covor asfaltic în intravilanul localității Petrova. Acolo s-au făcut lucrări de pietruire și anul trecut, dar apoi au apărut acele cratere care au făcut acest drum impracticabil. Acum va fi asfalt și totul se face pentru confortul cetățenilor din zonă. Lucrarea va fi finalizată undeva la finele acestei luni, nu știu o dată exactă să vă spun”, ne-a declarat Emil Marinescu, directorul SC Drumuri și Poduri Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu