Ziua Mondială a Alimentației, marcată de liberali la Biblioteca Județeană Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

TNL Baia Mare și Organizația Femeilor Liberale Baia Mare au marcat sâmbătă, 15 octombrie, la Biblioteca Județeană Petre Duflu Ziua Mondială a Alimentației.

A fost abordată și tema risipei de alimente, o problemă mondială tot mai intens dezbătută.

”Astăzi am marcat Ziua Mondială a Alimentației, eveniment organizat de colegii mei liberali din Organizația TNL Baia Mare și de doamnele liberale din Organizația Femeilor Liberale Baia Mare.

Am discutat despre risipa de alimente, o problemă mondială care a căpătat o importanță din ce în ce mai mare pe agenda publică și politică din ultimii ani.

Asigurarea securității alimentare a populației, este obligația fiecărui stat. Problema securității alimentare, a accesului populației la produse agroalimentare de bază și de calitate corespunzătoare, constituie o preocupare majoră cu care se confruntă, într-o măsură mai mare sau mai mică, toate statele lumii, dar în primul rând cele subdezvoltate sau în curs de dezvoltare. Asigurarea securității alimentare pentru toți indivizii, contribuie la liniștea socială, la stabilitate și prosperitate.

Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorită în fiecare an pe data de 16 octombrie, este, totodată, un bun prilej de a reflecta asupra adoptării unui stil de viață sănătos și promovarea acestui lucru și printre copii și tinerele generații.

La evenimentul de azi, care a avut loc la Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” din Baia Mare, au fost prezenți: Hendea Anca, secretar de stat în Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, parlamentarii liberali Cristian Niculescu Ţâgârlaş , Călin Bota, Florin-Alexandru Alexe, Cristina Trăilă, doamnele doctor Cristina Bura, Carmen Morariu, psiholog Mihaela Marchiș și Alexandra Ciplea, fondator Centrul Educațional Explorania, Banca pentru Alimente Maramureș.

De asemenea, au fost prezenți sportivi de performanță și specialiști din domeniul alimentației care se implică zi de zi, prin activitatea lor, în promovarea adoptării unui stil de viață activ și sănătos. Felicitări echipei liberale pentru organizarea acestui eveniment!”, a spus prefectul Rudolf Stauder.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole