368 de elevi din Maramures vor beneficia de “Masa calda”. Proiectul pilot se implementeaza la scolile din Bicaz, Leordina si Baiut

PNL

In trei unitati de invatamant se va implementa programul pilot de acordare a unui suport alimentar elevilor din invatamantul de masa, conform OUG nr.9/04.02.2020. Este vorba despre Scoala Gimnaziala Bicaz, Scoala Gimnaziala Nr. 1 Leordina si Scoala Gimnaziala ,,Regina Elisabeta” Baiut, se arata intr-un tomunicat transmis in aceasta dimineata de Inspectoratul Scolar Judetean Maramures. Proiectul va fi implementat din acest semestru.

Potrivit informatiilor furnizate, in acest an, numarul beneficiarilor directi ai acestui program creste substantial, fiind vorba despre 368 de elevi, din cele trei unitati mentionate anterior. Scopul programului pilot, cunoscut si sub titulatura de „Masa calda”, este de a asigura accesul echitabil si nediscriminatoriu la o educatie de calitate pentru toti copiii si tinerii din Romania.

“Cu privire la programul pilot de acordare a unui suport alimentar elevilor din invatamantul de masa, mentionam ca in judetul Maramures, in anul scolar anterior, de acest program pilot au beneficiat 112 elevi ai Scolii Gimnaziale Bicaz. Feedback-ul implementarii acestui program la nivelul Scolii Gimnaziale Bicaz a fost unul pozitiv, ameliorandu-se numarul absentelor si prevenindu-se, astfel, abandonul scolar”, s-a mai precizat in comunicatul ISJ Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1