41 de controale facute de ISU Maramures la institutii si operatori economici

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pe parcursul lunii ianuarie, personalul Inspectiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramures a efectuat 41 de controale la institutiile si operatorii economici din judet. Pe parcursul acestora, specialistii Inspectiei au constatat 145 de deficiente, din care 20 au fost solutionate pe timpul controalelor. Au fost aplicate 122 de sanctiuni, din care 108 avertismente si 14 amenzi, in cuantum total de 30 de mii de lei.

In luna ianuarie, specialistii Inspectiei de Prevenire au primit, de la institutiile si operatorii economici din judet, 17 solicitari de avize de securitate la incendiu, din care 8 au fost emise, 5 au fost respinse, iar 4 nu fac obiectul avizarii. In ce priveste autorizatiile, din cele 9 solicitari, 7 au fost emise, iar 2 respinse. In aceeasi perioada, personalul Inspectiei a acordat asistenta tehnica de specialitate in 26 de cazuri.

Pe durata controalelor, specialistii Inspectiei de Prevenire au desfasurat si activitati de informare preventiva, cu distribuire de pliante, brosuri si afise pe teme de prevenire. Tot pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au desfasurat exercitii de evacuare in caz de incendiu cu personalul a sase unitati sanitare din judet.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *