448 de sanctiuni aplicate de politistii maramureseni in ultimele zile

PNL

In perioada 17 martie – 23 martie, politistii maramureseni au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate 12 actiuni si s-a intervenit la 405 evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

In perioada mentionata politistii maramureseni au fost sesizati cu privire la comiterea a 79 de infractiuni, cele mai multe contra persoanei si contra patrimoniului, informeaza IPJ.

In urma activitatilor desfasurate au fost prinse in flagrant 10 persoane banuite de comiterea de infractiuni si a fost depistata o persoana urmarita national. Siguranta rutiera si salvarea de vieti raman in continuare prioritati ale politistilor maramureseni.

Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind constatate 12 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 37 de permise de conducere si au fost retrase sase certificate de inmatriculare.

Pentru neregulile constatate in aceasta perioada, politistii au aplicat 448 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 250.000 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de aproximativ 16.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1