ACCIDENT DE MUNCĂ – Doi bărbați electrocutați în Cătălina. Unul a murit

Tragedie azi, 4 martie, în localitatea Cătălina, după ce doi bărbați s-au electrocutat în timp ce lucrau la o casă. Unul dintre ei a atins din greșeală firele de curent de pe un stalp de electricitate. Accidentul de muncă a avut loc azi, 04 martie, la ora 11.15, cand polițiștii din Groși au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Cătălina a avut loc un accident de muncă.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, a executat lucrări de construcție a unui imobil și în timp ce manipula brațul pompei de beton de pe o autoutilitară, a atins și rupt cablurile de electricitate amplasate pe stâlpii din beton aflați în vecinătatea imobilului. În urma evenimentului, bărbatul de 59 de ani și un bărbat de 42 de ani, au fost resuscitați la fața locului.

Bărbatul de 59 de ani a fost stabilizat de către un echipaj din cadrul S.A.J. Maramureș ulterior fiind transportat la spital în vedea acordării de îngrijiri medicale. În cazul celui de-al doilea bărbat a fost declarat decesul la fața locului. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii accidentului și luării măsurilor legale care se impun”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu