Accident rutier cu patru victime în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 25 ianuarie, la ora 08.00, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Nisiparilor la intersecție cu strada Oltului.

”Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 18 ani din Lăpuș a condus un autoturism pe strada Nisiparilor, iar la intersecția cu strada Oltului nu a respectat semnificația indicatorului ,,Cedează Trecerea”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 50 de ani din municipiu, care circula pe strada Oltului dinspre strada Vasile Lucaciu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tuturor persoanelor aflate în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani.

În autoturismul în cauză, se aflau trei pasagere cu vârste cuprinse între 3 și 49 de ani, care împreună cu șoferul, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Maramureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2