Accident rutier cu victimă: Un clujean a intrat cu mașina într-o căruță

Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri seară 13 octombrie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Săliștea de Sus au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Săcel înspre Moisei, datorită vizibilității reduse a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat din comuna Săcel, care circula în acelaşi sens.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului hipo, un bărbat de 26 de ani, care a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul din Borșa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, conform IPJ Maramureș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar în cazul conducătorului atelajului hipo aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambilor conducători le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2