ACCIDENT – Trei oameni au trecut pe langa moarte la intrarea in Budesti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Trei oameni au trecut pe langa moarte in aceasta dupa amiaza la iesirea din orasul Cavnic spre localitatea Budesti. La fata locului au ajuns echipajele de prim ajutor si politistii care au demarat cercetarile.

ISU Maramureș a anunțat că „în cazul accidentului rutier din Cavnic intervin 3 echipaje SMURD și anume 1 terapie intensivă mobilă și 2 de prim ajutor. Au rezultat 3 victime, care în acest moment sunt evaluate de către personalul medical”.

„Azi, 20 iunie, ora 16:10, polițiștii din Cavnic au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, pe D.J. 109F. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Budești, de către un bărbat de 54 de ani din Cavnic, a intrat în coliziune laterală cu un parapet metalic situat pe partea dreapta a direcției sale de deplasare. În urma impactului, autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism participant la trafic, care circula din sens opus.

La volanul celui de-al doilea autoturism a fost identificat un tânăr de 19 ani din Ocna Șugatag. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a unui pasager de 51 ani din Sighetu Marmației”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Mai spunem doar că victimele au fost transportate la spital de către echipaje S.M.U.R.D., în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Dragos HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole