Accidente din cauza alcoolului în Budești și Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marți, 7 decembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe DJ 109 F în localitatea Budești, din direcția Sighetu Marmației înspre Baia Mare, într-o curbă a fost acroșat de către un autoturism care a plecat de la fața locului.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat în localitatea Hoteni, pe DJ 185, în fața unui imobil, autoturismul bănuit că ar fi fost implicat în accidentul rutier, iar lângă acesta, a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 56 de ani din Ocna Șugatag.

Ambii conducătorii auto au fost conduși la sediul Secției de Poliție 5 Ocna Șugatag, în vederea continuării cercetărilor.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero în cazul apelantului și de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 56 de ani, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge, conform IPJ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Totodată, azi-noapte, la ora 02.46, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un autoturism a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză pe trotuar, partea dreaptă a D.N. 18, orientat cu fața înspre Baia Mare.

Acesta prezenta avarii în urma impactului cu două capete de pod din dreptul unui imobil de pe strada Forestierilor din Baia Sprie

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 50 de ani din oraș, potrivit IPJ.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool  pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centru de Permanenţă din Baia Sprie unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2