ACȚIUNE DE SALVARE – Ucrainean rătăcit în Munții Maramureșului, căutat de toată lumea

Reclame home 1
Reclame home 1

Un ucrainean care a traversat Munții Maramureșului din Ucraina a alertat autoritățile romane, anunțand ca s-a rătăcit și solicită ajutor. Apelul a fost primit azi dimineață, fiind sesizați polițiștii de frontieră din dispeceratul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Informația a fot confirmată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, care ține să precizeze că, după primirea apelului, echipaje ale poliție de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului și Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș s-au deplasat în zona pentru găsirea cetățeanului ucrainean rătăcit.

În plus, au fost alertate toate structurile din sistemul de ordine publică și siguranță națională pentru luarea măsurilor specifice din competență și acțiune în sistem integrat pentru căutarea și salvarea persoanei respective. La misiunea de căutare a cetățeanului ucrainean rătăcit participă un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne care în prezent survolează zona.

ACTUALIZARE Cetățeanul ucrainean rătăcit în zona montană a fost găsit. A fost evaluat de către salvamontiști și polițiști de frontieră, persoana este conștientă, starea de sănătate fiind bună. Echipele de intervenție participante la misiune în sistem integrat s-au retras în siguranță din teren. Cetățeanul ucrainean urmează să fie transportat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului pentru continuarea cercetărilor.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole