ACTUALIZARE DOLIU – Un culturist din Cavnic, care locuia în Spania, a decedat la București

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doliu la Cavnic după ce un celebru culturist de-al locului, Costi Nichita, s-a stins din viață la București, el locuind departe de țară, în Spania. Pe rețelele de socializare mesajele de condoleanțe curg neîncetat. Nichita s-a născut la Cavnic și de acolo a plecat în Spania, unde a lucrat și ca bodyguard, printre altele. În Vinaros Nichita era un om, dar și un sportiv extrem de apreciat. Nichita a luat parte la diverse competitii de culturism.

„Nu pot sa cred, atât de repede sa pleci de langa cei dragi, de langa familia ta. Ai lăsat în urmă familia îndurerată, prieteni dragi. Dumnezeu te a luat acasă. Sincere condoleanțe familiei, Dumnezeu să vă de-a putere să treceți peste aceasta încercare”, este doar unul dintre sutele de mesaje de condoleanțe care sunt adresate familiei greu încercate.

„Dragul nostru văr Costi Nichita …Te asteptam cu un alt premiu…aceasta lupta era cea mai importanta pentru tine…si eram convinsa ca o sa castigi…asa cum ai facut-o intotdeauna…dar se vede ca D-zeu a avut alte planuri cu tine si totusi vei ramane pt noi cel mai mare campion…D-zeu sa-ti odihneasca sufletul bun si frumos…drum lin printre ingeri…multa putere familiei pt a putea umple golul ce l-ai lasat prin plecarea ta…”, este un alt mesaj de condoleante transmis familiei.

ACTUALIZARE Mai mulți cititori ai ziarului ne-au transmis că decesul căvnicarului a survenit in București, Costi Nichita locuind într-adevăr în Spania. Din ce se știe, Nichita va fi înmormantat la Cavnic. Culturistul ar fi făcut accident vascular. A avut doi copii care acum vor rămane fără tată.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2