Agresiune fizică între doi bărbați la Arieșu de Câmp

Reclame home 1
Reclame home 1

Azi-noapte, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani din Arieșu de Câmp cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice și i-a fost distrus şi autoturismul.

La fața locului, polițiștii au identificat apelantul care a relatat faptul că a consumat băuturi alcoolice, iar după mai multe discuţii în contradictoriu cu un bărbat de 47 de ani din aceeași localitate s-a urcat la volanul autoturismului personal pe care l-a condus pe D.C. Arieşu de Câmp, cu intenţia de a se deplasa către domiciliu.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul de 47 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 40 de ani și i-a lovit autoturismul provocându-i distrugeri, informează IPJ.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcaşa pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2