ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMANIA – Acțiune de pichetare în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Alianța Familiilor din Romania are în plan organizarea unei acțiuni de protest în Baia Mare undeva în a doua jumătate a lunii noiembrie. Acțiuni similare au avut loc deja în mai multe orașe din Romania, dar și în afara țării. Totul a arăta susținere față de familia Furdui din Germania. Pe 26 octombrie s-au împlinit 6 luni de când cei șapte copii minori ai familiei au fost luați în mod abuziv de către autoritățile germane de protecție a copiilor (Jugendamt).

„În prima săptămână din noiembrie AFR a demarat acțiuni de pichere în diferite orașe din România prin care atenționează publicul din România privind atrocitățile comise de autoritățile germane la adresa acestei familii de imigranți români creștini din Germania. Acțiunile au fost, de asemenea, desemnate să atenționeze și autoritățile germane din România și din străinătate asupra faptului că mișcarea pro-familie din România se solidarizează cu Familia Furdui și că solicită reunificarea cât mai grabnică și necondiționată a copiilor cu părinții.

Acțiunile de pichetare au avut loc în fața Ambasadei Germaniei din București, la Consulatul german din Timișoara, cât și în spațiul public și în fața clădirilor oficiale din Oradea, Cluj, Pitești și Alba Iulia. Acțiunile de pichetare din aceste orașe vor continua și în viitor, iar pe parcursul săptămânilor următoare AFR intenționează să lanseze acțiuni de pichetare și în alte orașe din România: Suceava, Hunedoara, Arad, Bistrița, Baia Mare, Sălaj, Sibiu, Iași și alte orașe, cât și la Chișinău”, precizează AFR.

Petre Costea, Președintele AFR, a precizat: „Suntem mândri și mulțumiți de răspunsul pozitiv și prompt al mișcării pro-familie din România la chemarea la acțiune în sprijinul familiei Furdui. Colegii din AFR au stat în ploaie, vânt și vreme rece zile întregi pentru a convinge autoritățile germane să elibereze cât mai grabnic copiii Familiei Furdui. Pentru asta ei merită să fie apreciați și sprijiniți. Acțiunile de pichetare vor continua până când toți cei șapte (7) copii ai Familiei Furdui vor fi dați înapoi familiei”.

Proteste AFR sunt deja programate în București pe 20 și 28 noiembrie și pe 18 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole