ANGAJĂRI – Se caută registratori medicali pentru centrele de vaccinare din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Direcția de Asistență Socială Baia Mare recrutează, în vederea încheierii de contracte de prestări servicii în baza prevederilor ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 3 / 2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii, 4 registratori medicali pentru Centrele de vaccinare împotriva COVID-19 de pe raza Municipiului Baia Mare. Anunțul a fost făcut de către oficialii Primăriei Baia Mare, care țin să precizeze că pot lucra în Centrul de vaccinare în calitate de registrator medical acele persoane care au studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și care posedă cunoștințe de operare PC – nivel de bază.
Pentru activitatea prestată în cadrul Centrului de vaccinare, registratorii medicali beneficiază de plata pentru timpul efectiv lucrat cu tarif orar în baza contractului de prestări servicii și anume 20 lei brut/oră pentru registratori medicali. Programul de lucru al Centrului de vaccinare este de luni pană duminică, iar programul individual de lucru va fi stabilit de Coordonatorul Centrului de vaccinare în funcție de disponibilitatea personalului .
Persoanele care își manifestă disponibilitatea de a lucra în cadrul Centrului de vaccinare vor depune la Biroul Resurse Umane al DAS Baia Mare str. Dacia nr.1 o cerere pentru intrare în relație contractuală cu Direcția de Asistență Socială Baia Mare pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19, carte de identitate – copie, CV în format Europas și un extras de cont bancar ( IBAN-ul în care se vor efectua plățile) .
Important de precizat este că registratorii medicali care își desfășoară activitatea la un furnizor de servicii medicale care are încheiat un contract de furnizare de servicii medicale cu o casă de asigurări de sănătate, poate desfășura activitate în cadrul Centrului de vaccinare în afara programului de activitate stabilit și prevăzut în cadrul contractului încheiat cu aceasta. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0262- 211949, int. 5 – Biroul Resurse Umane din Direcției de asistență Socială Baia Mare str. Dacia nr. 1.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2