Anunț de interes public pentru băimăreni. Mesajul Primăriei Baia Mare

A început un nou an, în care băimărenii au de plătit noi taxe și impozite. Unele au rămas la fel ca cele de anul trecut, altele au crescut. Primăria Baia Mare ne anunță că plata taxelor și impozitelor locale se poate face și online, și la casierii, cu reducere de 10% pentru cei care achită până în 31 martie.

„Viza anuală se obține PE LOC – pentru autorizațiile/acordurile de funcționare în Baia Mare. Abonamentele de parcare taxele și impozitele locale se pot plăti la ghișeele municipalității, găsiți locațiile și programul în macheta atașată acestei informări, dar și online, aici: https://www.globalpay.ro/baiamare/. Persoanele fizice autorizate/persoanele juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului Baia Mare pot obține, pe loc, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare.

Operatorii economici care depun în format fizic, la Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 37, documentele necesare și dovada achitării taxei aferente, vor obține pe loc viza anuală necesară. Totul durează aproximativ 10 minute. Viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare poate fi obținută și online, printr-o procedură extrem de simplă”, a mai anunțat Primăria Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu