ANUNȚ METEOROLOGI – Cand scăpăm de frig și ce facem cu ploile de primăvară

Reclame home 1
Reclame home 1

Dacă este să ne luăm după anunțul făcut de meteorologi, atunci frigul ne va mai da bătăi de cap doar în săptămana Paștelui care urmează, după care vom avea o perioadă de cateva săptămani cu temperaturi normale pentru perioada din an în care ne aflăm. Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo valabilă pană la jumătatea lunii viitoare.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în zonele montane.Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, iar
în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 25.04.2022 – 02.05.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 02.05.2022 – 09.05.2022

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole