AU FUGIT ÎN UCRAINA – Țigări de 35.000 de lei depistate de poliție în zona Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ieri, 17 mai, nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a  desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, ocazie cu care un echipaj  format dintr-un polițist de frontieră și doi lucrători din cadrul Agențíei Frontex au observat  două  persoane care transportau  colete voluminoase, de la malul râului Tisa spre interiorul  țării.

„Imediat colegii noștri au acționat pentru interceptarea şi identificarea persoanelor în cauză, dar în momentul în care aceștia i-au observat pe oamenii legii, au abandonat coletele și s-au aruncat în apa râului Tisa, fugind în Ucraina. S-a procedat la cercetarea zonei, ocazie  cu care au fost descoperite patru colete care conțineau țigări de contrabandă.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.000 de pachete cu țigări, de proveniență  Duty Free, în valoare de 35.100 de lei”, precizează polițiștii de frontieră maramureșeni.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă  și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2