AU INTERVENIT POLIȚIȘTII – Femeie din Baia Mare agresată de fostul soț la locul de muncă

Violența domestică este o realitate a zilelor noastre. Numai ieri, 2 septembrie, au fost emise de către polițiștii maramureșeni nu mai puțin de trei ordine de protecție. În primul caz, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 39 de ani din municipiu, cu privire la faptul că în data de 28 august a.c., în timp ce se afla în localitatea Nistru, împreună cu soţul său, un bărbat de 34 de ani, a fost ameninţată de către acesta cu acte de violenţă.

Polițiștii spun că în acest caz a fost emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. În al doilea caz, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o băimăreancă de 54 de ani cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, concubinul său, un bărbat de 44 de ani, a amenințat-o cu acte de violență. Mai mult, la un moment dat, pentru a calma situația, a intervenit fiica femeii de 19 ani, care a fost agresată fizic de către bărbat.

„Tânăra împreună cu mama sa, au formulat plângere împotriva bărbatului, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. De asemenea, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, cu privire la faptul că, în data de 01 septembrie a.c. în timp ce se afla la locul de muncă, a fost agresată fizic de către fostul soț, un bărbat de 43 de ani.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu