Audi A6 “blindat” cu tigari de contrabanda. Masina a ramas in custodia politistilor de frontiera

Politistii de frontiera au depistat in trafic un autoturism Audi A6, condus de o femeie din Suceava, care transporta aproximativ 3.000 pachete de tigari in valoare de peste 34.000 lei, marfa ce urma sa fie comercializata pe piata neagra de desfacere din zona.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “A fost identificat si oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii Horodnicu de Jos, judetul Suceava, un autoturism marca Audi A6, condus deo femeie, in varsta de 42 de ani. In urma controlului efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit atat in portbagaj, cat si in locul rotii de rezerva tigari de contrabanda. Avand in vedere cele constatate, persoana in cauza si autoturismul au fost conduse la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor. Astfel, au fost descoperite 2.940 pachete cu tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 34.398 lei, marfa ce a fost ridicata in vederea confiscarii.”

In cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autovehiculul folosit la transportul tigarilor in valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu