Autoturism în valoare de 50.000 euro incendiat intenționat în Sighetu Marmației

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Persoane încă necunoscute au incendiat intenționat un autoturism marca Audi model R8, parcat în cartierul Popa Lupu din Sighetu Marmației. Autoturismul, fabricat în anul 2009 și cu 112.000 km la bord, a fost de curând adus în România de către un antreprenor local și încă nu era înmatriculat și nici asigurat CASCO. Valoarea de piață a autoturismului este de 50.000 euro.

IPJ Maramures a emis un comunicat în cursul zilei de azi: Azi-noapte, orele 03.43, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autoturismul în cauză, al cărui proprietar este o femeie de 39 de ani din municipiu.

Incendiul s-a extins la un autoturism din apropiere aparținând unui bărbat din Sighetu Marmației. Prejudiciul cauzat de incendiu este de aproximativ 34.000 de euro. Cauza producerii evenimentului este în curs de stabilire.

Incendiul a fost localizat și lichidat de către pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

FOTO Sighet247

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *