Avantajele apei micelare Bioderma

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Laboratorul Bioderma a fost fondat în 1978 în Franța. Inițial era o companie farmaceutică specializată în producerea de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Astăzi, Laboratorul Bioderma produce agenți dermatocosmetologici utilizați în tratamentul complex și prevenirea diferitelor boli ale pielii. Este unul dintre liderii în tehnologia de producție a cosmeticii medicale, utilizat pe scară largă de dermatologii moderni.

Atunci când dezvoltă noi remedii, farmaciștii și farmacologii din laborator se concentrează în primul rând pe nevoile și necesitățile de pe piață. Utilizarea produselor de acest tip asigură îngrijirea adecvată pielii cu probleme. În Franța, produsele Bioderma ocupă locul doi în topul cosmeticelor medicinale. Aceste remedii pot fi utilizate de pacienți în mod independent sau în combinație cu medicamente prescrise de către un medic.

Rutina zilnică de îngrijire include apa micelară, care funcționează instantaneu, curăță efectiv de impurități și produse de machiaj. Acest remediu indispensabil are la bază așa-numitele micele, molecule active care atrag orice impurități, curățând temeinic și atent tenul.

Acest remediu popular are multe beneficii pentru orice tip de piele. Nu necesită clătire, ceea ce este foarte convenabil. Nu irită pielea, nu o usucă și nu provoacă reacții alergice. Nu conține alcool, săpun și alcali.

Apa micelară Bioderma este potrivită pentru curățarea pielii fragile, subțiri, sensibile, predispuse la roșeață. Se aplică o cantitate optimă pe un disc de bumbac și masează ușor peste conturul feței și al ochilor. Această procedură trebuie repetată până când discul rămâne curat.

Remediul trebuie selectat pe baza caracteristicilor și nevoilor tipului de piele. Trebuie remarcat faptul că majoritatea au la bază decocturi de plante medicinale, care îmbunătățesc efectul componentelor active și aduc beneficii suplimentare.

5 motive pentru care trebuie să folosești apa micelară:

  1. Rapiditate și comoditate – Curățarea feței durează doar câteva secunde. Câteva mișcări sunt suficiente pentru a elimina în profunzime toate impuritățile. Este ideal pentru călătorii sau situații de lipsă a apei și gelului de curățare.
  2. Piele sensibilă – Proprietățile micelelor sunt mult mai moi decât orice alt remediu spumant. Potrivită chiar și pentru pielea din jurul ochilor.
  3. Formula pe bază de apă – Inofensivitatea pentru mediu este respectată, deoarece conține parabeni, siliconi și parfumuri.
  4. Preț accesibil – Fiind un produs de ultimă generație, cu efecte uimitoare, are un preț rezonabil.
  5. Potrivit pentru orice tip de piele – Soluțiile demachiante pot provoca alergii. Apa micelară funcționează pe post de demachiant și toner, fără a dăuna țesutului epidermic.

Compoziția hipoalergenică, toleranța optimă, controlul minuțios în cadrul studiilor clinice asigură calitate înaltă și eficiență desăvârșită, care mulțumește mii de clienți din întreaga lume.

Remediile sunt structurate în 9 serii:

Atoderm – pentru pielea uscată și dermatita atopică.

Hydrabio – pentru pielea sensibilă și deshidratată.

Sensibio – pentru pielea sensibilă, precum și pentru rozacee, dermatită seboreică.

Cicabio – pentru vindecarea pielii.

Sebium – pentru tipurile de piele grasă și mixtă, cu acnee.

Photoderm – protecție solară, protecție a pielii împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete.

WO – albirea petelor de vârstă.

Nod – pentru îngrijirea părului și a scalpului.

AVS Derm – îngrijirea pielii pentru nou-născuți și copii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *