AVERTISMENT – Cei care se aventurează pe drumurile închise din județ, o fac pe pielea lor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din 15 noiembrie avem mai multe sectoare de drumuri închise circulației publice pană în primăvară. Chiar dacă afară nu putem spune că avem iarnă, totuși acele sectoare răman închise circulației, iar cei care se aventurează o fac pe propria lor răspundere, după cum ne-a declarat directorul Societății Drumuri și Poduri Maramureș, Emil Marinescu.

„Nu sunt probleme pe drumurile județene. Avem probleme doar atunci cand există precipitații și temperaturile sunt cu minus, în zonele înalte, cum ar fi nordul județului, Cavnic, unde au fost depuneri de zăpadă. Avem probleme cu înghețul, intervenim doar pentru combaterea poleiului. Perioada aceasta va trece, dar într-o săptămană județul Maramureș va avea precipitații sub formă de ninsoare. Suntem pregătiți cu material antiderapant, cu toate cele necesare.

Avem și drumuri oficial închise, dar cei care se aventurează pe ele o fac pe răspunderea lor. Regimul drumurilor este închis, chiar dacă afară nu putem spune că e iarnă. Cauciucurile de iarnă sunt obligatorii, iar cei care nu le au riscă probleme, se expune pe el, dar și pe ceilalți participanți la trafic. Noi acum facem doar întreținere pe drumurile județene, bugetul pe acest an încă nu a fost aprobat. Noi vom propune un buget celor de la CJ și o situație de lucrări, cu covoarele asfaltice care trebuie făcute, în funcție de buget vom face și lucrările. Nu avem nicio informație cam ce bani vor fi dați pentru întreținerea drumurilor județene în acest an. Anul 2022 a fost cel mai dificil an pentru noi, fluctuația prețurilor a fost mare, în fiecare zi te trezeai cu alte prețuri, deci nu știai nimic”, a spus Marinescu.

Vă reamintim că sunt închise DJ 183 Runcu-Mara, DJ 183A, Izvoare-Pasul Gutai, DJ 171E, Stoiceni-Costeni, DJ108E, Chelinta-limita județ Sălaj, DJ 182B, Băița de Sub Codru-limită județ Satu Mare, DJ 183C, intersecție Șuior-Cavnic, DJ185, Valea Muntelui-Petrova, DJ 109 F, Rotunda-Strambu Băiuț, DJ 186D, Botiza-Poienile Izei și DJ109U, Băiuț-Botiza.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole