BAIA MARE ALTFEL – Scandaluri, bețivi încătușați de Poliția Locală și oamenii străzii care dorm pe băncile din oraș

Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare are multe probleme sociale. Au reapărut cerșetorii, oamenii străzii care sunt ai nimănui, se consumă alcool prin parcuri sau la locurile de joacă pentru copii, semn că sunt multe probleme care sunt nerezolvate și care poate ar merita atenția autorităților locale.

Numai săptămana trecută, polițiștii locali au intervenit la mai multe situații pe raza municipiului reședință de județ, multe dintre ele fiind cauzate de consumul excesiv de alcool. Și de aici la un scandal și agresiune nu mai e decat un pas. Astfel, în data de 08.02.2023, orele 11.50, un echipaj format din doi polițiști locali a fost sesizat asupra faptului că o persoană care este cunoscută cu afecțiuni pulmonare TBC este în Piața Izvoare, echipajul de la Asistență Socială a solicitat sprijin în vederea predării acesteia la ambulanță și transportării la Spitalul de Pneumofiziologie, în vederea internarii sub supraveghere medicală.

„În data de 09.02.2023, orele 10.50 un echipaj format din doi polițiști locali a fost sesizat asupra faptului că o persoană fără adăpost doarme pe o bancă pe Bulevardul Republicii, în dreptul imobilului nr. 8, aceasta a fost idenitficata si transportata la centrul social tip Azil de Noapte de către un echipaj al Poliției Municipiului. Tot în data de 09.02.2023, orele 17.40, un echipaj format din doi polițiști locali a sesizat în parcul Gării o persoană care tulbura ordinea și liniștea publică, acesta a refuzat legitimarea devenind recalcitrantă și a inceput să se manifeste violent. A fost necesară imobilizarea acesteia și transportarea la sediul Poliției Locale unde a fost identificată și sancționată contravențional.

În data de 08.02.2023, orele 17.24, un echipaj format din doi polițiști locali, în timpul efectuării patrulării a observat în apropierea unui magazin alimentar de pe strada Dragoș Vodă, trei persoane în stare de ebrietate care se manifestau violent, acestea au intrat în incinta magazinului alimentar unde au adresat injurii și au agresat verbal și fizic o persoană aflată în incinta magazinului, au fost solicitate în sprijin mai multe echipaje ale Poliției Locale, persoanele au fost evacuate din magazin, imobilizate și transportate la sediul Poliției Locale unde au fost identificate și sancționate contravențional.

În data de 10.02.2023, orele 17.30, un echipaj format din doi polițiști locali, a fost sesizat asupra faptului că o persoană este căzută pe trotuar în Piața Păcii, la fața locului a fost identificată persoana în cauză, care era în stare avansată de ebrietate, întrucât prezenta o rană la nivelul capului rezultată în urma căderii pe jos a fost solicitată o ambulanță care a preluat-o și transportat-o la UPU. În data de 11.02.2023, orele 21.40 a fost sesizat un foc deschis pe platforma de la Cuprom, la intrarea în clădire. La fața locului a fost constatat faptul că au fost aprinse deșeuri de carton și peturi de plastic, neexistând pericolul extinderii focului și nefiind necesară solicitarea unui echipaj de la I.S.U., focul a fost stins în prezența echipajelor de polițiști locali sosite la fața locului

În data de 11.02.2023, orele 12.10, un echipaj format din doi polițiști locali, a fost sesizați asupra faptului că pe str N. Iorga, în dreptul imobilului cu nr. 5 o persoană este întinsă pe o bancă. La fața locului a fost identificată ca fiind o persoană fără adăpost care dormea pe bancă. Aceasta a fost transportată de către asistenții sociali la centrul social tip Azil de Noapte. În data de 12.02.2023, orele 23.00, un echipaj format din doi polițiști locali a fost sesizat asupra faptului că o persoană este întinsă pe o bancă în zona Bulevardului Decebal, la fața locului a fost identificată ca find o persoană fără adăpost, a fost transportată la centrul social tip Azil de Noapte”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole