Baia Mare: Femeie prinsa in flagrant in timp ce vindea substante interzise

PNL

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramures au depistat in flagrant delict o femeie, in timp ce vindea substante interzise unui barbat, in municipiul Baia Mare.

La data de 17 februarie, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures si procurorii D.I.I.C.O.T. au organizat si realizat o actiune de destructurare a unei retele infractionale, specializata pe comercializarea de substante susceptibile a produce efecte psihoactive.

“Astfel, a fost prinsa in flagrant o femeie, in timp ce oferea spre vanzare unui barbat mai multe plicuri cu substante interzise. In continuarea cercetarilor, pentru documentarea activitatii infractionale a persoanei in cauza si a unui barbat banuit ca face parte din reteaua infractionala, politistii au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, la locuinta acestora.

In urma perchezitiei, au fost gasite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor aproape 200 de plicuri ce contineau substante interzise, telefoane mobile si o suma de bani banuita a proveni din activitati infractionale.

Fata de femeia in cauza a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. In cursul zilei de ieri aceasta a fost prezentata Tribunalului Maramures, care a dispus masura arestului la domiciliu.

Tot in cursul zilei de ieri, in baza probatoriului administrat de catre politisti, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului in cauza.

Actiunea s-a desfasurat cu sprijinul unui criminalist si a luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Maramures”, se arata intr-un comunicat al IPJ.

Cercetarile continua, sub aspectul comiterii infractiunii de operatiuni cu substante susceptibile de a produce efecte psihoactive.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1