Baia Mare: Firmele locale sunt scutite de la plata anumitor obligatii fiscale. Vezi aici, de la ce plati sunt exonerate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentii economici din Baia Mare vor fi scutiti de la plata chiriilor redeventelor si altor sume contractuale datorate bugetului local, pe durata starii de urgenta.

Hotararea a fost votata astazi in plenul sedintei Consiliului Local Baia Mare. Initiativa apartine consilierului Cristian Niculescu Tagarlas.

Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local: „Am obtinut azi in Consiliul Local Baia Mare exonerarea de la plata anumitor obligatii fiscale datorate de firmele locale. Agentii economici din Baia Mare vor fi scutiti pe durata starii de urgenta de la plata chiriilor redeventelor si altor sume contractuale datorate bugetului local. Le multumesc colegilor consilieri care au inteles necesitatea sprijinirii mediului de afaceri din Baia Mare si au votat amendamentul pe care l-am propus in sedinta extraordinara a Consiliului Local.

In calitate de consilier PNL, apreciez ca persoanele juridice care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului trebuie ajutate in aceste momente de incertitudine, iar masurile economice nu trebuie sa intarzie.

E de datoria alesilor locali, din Baia Mare si de altundeva, sa vina cu solutii pentru comunitatea locala in contextul reducerii substantiale a activitatii sociale din cauza riscului crescut de imbolnavire cu COVID-19.

In Baia Mare, vor beneficia de aceasta exonerare persoanele juridice care au contracte asupra terenurilor proprietatea municipiului sau aflate in administrarea legala a municipiului, respectiv chiriile stabilite pentru spatiile cu alta destinatie decat aceea de locuinta.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2