Baia Mare: Furt de tigari dintr-un magazin

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Politistii baimareni de investigatii criminale au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui baimarean care a fost prins in toiul noptii cu peste 600 pachete de tigari sustrase dintr-un magazin din municipiu. Acesta a fost arestat preventiv.

Luni noapte, in jurul orei 01.00, politistii din municipiul Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca agentii de paza au surprins si retinut o persoana suspecta de furt.

Deplasati de urgenta la fata locului, la un magazin situat pe bulevardul Traian, politistii au identificat un tanar de 31 de ani din Baia Mare. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca tanarul a patruns prin efractie in magazin, de unde a sustras 611 pachete de tigarete. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, conform IPJ Maramures.

Prejudiciul, de aproximativ 12.000 lei, reprezentand contravaloarea pachetelor de tigari a fost recuperat.
In baza probatoriului administrat, politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dispus ieri, 27 ianuarie, retinerea pentru 24 de ore a baimareanului. Acesta a fost prezentat Judecatoriei Baia Mare care a dispus masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile.

Politisti continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a baimareanului.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1