Baia Mare: Licitatie pentru inchirierea mai multor chioscuri de ziare

Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul Baia Mare, prin Consiliul Local in calitate de autoritate contractanta, anunta organizarea unei licitatii publica in vederea inchirierii a opt chioscuri pentru difuzarea presei si a terenului aferent cu suprafata unitara de 5 mp, proprietate publica a municipiului avand locatiile urmatoare:

– Bd Bucuresti;
– Bd Decebal;
– strada George Cosbuc;
– strada. Victoriei;
– Bd. Unirii;
– strada Gheorghe Sincai;
– strada Hortensiei;
– strada Vasile Alecsandri nr.91.

“Licitatia se va desfasura in conformitate cu prevederile Hotararii Consiliului Local nr. 419 din 31 octombrie 2019. Procedura de inchiriere se face individual pentru fiecare locatie.

Documentatia de atribuire, care trebuie achizitionata de catre potentialul ofertant pentru fiecare locatie in parte, se poate obtine contra cost, la valoarea de 20 lei, de la Serviciul Relatii cu Publiul, strada Gheorghe Sincai nr 37.

Ofertele vor fi depuse la sediul organizatorului procedurii, Baia Mare, str Gheorghe Sincai nr 37, Serviciul Relatii cu Publicul, pana cel tarziu la 23.03.2020, orele 14.00, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. Acestea se inregistreaza de autoritatea contractanta, in ordinea primirii lor, in registrul Oferte. Oferta (care contine plicul exterior si plicul interior) va fi depusa in 2 exemplare”, se arata intr-un anunta al municipalitatii baimarene, publicat pe site-ul oficial.

Sedinta publica de deschidere a ofertelor se va desfasura la sediul Primariei Municipiului Baia Mare situat pe strada Gheorghe Sincai nr. 37 in data de 24.03.2020, ora 12.00.

“Litigiile de orice fel care decurg din executarea contractului de inchiriere se vor solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi transmis spre solutionare instantei judecatoresti competente teritorial si material (Tribunalul Maramures – Sectia Contencios administrativ si fiscal)”, conform aceluiasi anunt.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2