BAIA MARE – Noi treceri de pietoni vor fi semaforizate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Continuă semaforizarea trecerilor pentru pietoni de pe străzile din Baia Mare. În perioada următoare vor fi semaforizate nu mai puțin de 7 astfel de treceri pentru pietoni. Conform declarațiilor făcute, pentru ziarmm.ro, de către Grigore Tomoiagă, șeful Biroului Rutier Baia Mare, s-au ales aceste treceri pentru pietoni din cauza volumului de trafic, respectiv din cauza riscului mărit de producere a accidentelor.

Astfel, vom avea treceri pentru pietoni semaforizate pe 22 Decembrie/Nicolae Titulescu, Avram Iancu,
Mihai Eminescu/ Școala 10, Industriei/Tamplarilor, Podul Viilor/Șteampului, Independenței-buclă, Bulevardul București- Rompetrol, respectiv Bulevardul București- OMV.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Vasile

    Vă rog să transmite-ți (ziarmm) persoanelor abilitate din primărie. Ar fi necesară măcar o trecere de pietoni la intersecția dintre strada Oltului cu strada Vasile Lucaciu. Invit pe cei responsabili de traficul din oraș să încerce să treacă strada Oltului la intersecția cu Vasile Lucaciu, mai ales din partea dinspre est spre Spital. Acolo pe lângă că lipsește vizibilitatea, traficul se desfășoară din trei părți și aproape nicio mașină nu oprește, mai ales că sunt mulți copii care merg spre Școala Octavian Goga. Sper că nu este necesar să se producă o tragedie pentru a se lua măsuri.

    Reply
  2. Tirlea Corina

    Buna seara, s-ar putea amplasa un semafor pietonal si pe strada Unirii – Petrom(unde sunt 4 benzi si stai cate 10 minute ca sa poti sa treci la trecerea de pietoni).multumesc

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2