Baimarean depistat in acest an de doua ori conducand fara permis, arestat preventiv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe cat poate fi de tentant, pe atat poate fi de periculos sa conduceti autovehicule pe drumurile publice daca nu detineti permise de conducere. Va puteti pierde libertatea sau, mai grav, puteti provoca accidente de circulatie soldate cu ranirea unor persoane, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

Politistii au fost prezenti pe drumurile publice si in ziua praznuirii Sfantului Ioan Botezatorul, pentru a desfasura activitati menite sa contribuie la scaderea numarului de accidente rutiere. Astfel, ieri dimineata politistii Biroului Rutier Baia Mare au depistat, pentru a doua oara in acest an, un baimarean de 44 de ani care conducea un autoturism, chiar daca nu detine permis de conducere. Acesta a fost oprit pentru verificari pe strada Industriei din municipiu.

In baza probatoriului administrat politistii au dispus arestarea sa preventiva pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat Judecatoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

Si un tanar de 21 de ani, din Poienile de sub Munte, risca sa isi piarda libertatea dupa ce politistii au constatat ca a comis o infractiune similara. Acesta a fost depistat in toiul noptii, in jurul orei 02.00, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu, iar verificarile politistilor au relevat ca nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice. in acest caz a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2