Blachotrapez, în top 25 firme din Maramureş. Care sunt planurile pentru 2022

Reclame home 1
Reclame home 1

Producătorul de acoperișuri din țiglă metalică Blachotrapez a intrat în top 25 firme din județul Maramureș cu cele mai mari cifre de afaceri și cele mai mari profituri nete în 2021. Într-un interviu pentru cei de la Ziarul Financiar, Jaroslaw Turczynki, CEO al Blachotrapez Romania, estimează o creștere a cifrei de afaceri și pentru acest an, firma activand de 10 ani pe piața din Romania și reușind să caștige încrederea clienților prin produsele pe care le oferă.

„Pentru 2022 avem în plan să atingem o cifră de afaceri de peste 160 de milioane de lei, comparativ cu 110 milioane lei anul trecut. În continuare suntem convinşi că putem obţine aceste rezultate pe baza exemplului creşterii din anii precedenţi. Managementului din Baia Mare şi colegilor mei li se datorează asta. Anul viitor ne dorim ca cifra să rămână la acelaşi nivel, să producem mai mult, dar rulajul să rămână acelaşi. Anul acesta noul sistem de producţie va fi modernizat şi automatizat pentru mai multă siguranţă. Cu această investiţie ne propunem să creştem cota de piaţă şi să adăugăm patru noi tipuri de ţiglă metalică, trei modele de ţiglă metalică nouă şi un model de panou high-tech care poate fi regăsit deja în oferta noastră”, explică Jaroslaw Turczynski, CEO al Blachotrapez România, pentru zf.ro.

În acest moment se lucrează la finalizarea proiectului de extindere a fabricii de la Baia Mare, unde vom avea o hală de producţie nouă de 1500 de m2 şi un nou sediu al firmei cu o suprafață de 900 m2. Investiţia totală este de 12,4 milioane lei, din care jumătate au fost asiguraţi prin ajutor de stat.

Pentru cei care nu știu, Blachotrapez a intrat pe piaţa românească din 2010 şi a dezvoltat două fabrici. Una la Baia Mare și una la Ploiești (din 2018), cu o capacitate de producţie anuală de aproape 7 milioane de metri pătraţi. Merită menționat doar că Blachotrapez este unicul producător din România de ţigle metalice şi accesorii pentru acoperiş care foloseşte materie primă ThyssenKrupp, iar printre furnizorii săi se numără şi fabrica italiană Arvedi.

FOTO zf.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole