septembrie 20, 2021

Brad Pitt a devenit ambasadorul brandului italian De’ Longhi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actorul american Brad Pitt a decis să calce pe urmele bunului său prieten de la Hollywood George Clooney, starul reclamelor lansate de brandul Nespresso, şi a devenit joi ambasadorul oficial al producătorului italian de automate de cafea De’ Longhi, informează Reuters, transmite AGERPRES.

Această companie italiană de produse electrocasnice a anunţat că a lansat o campanie globală de promovare a automatelor sale de espresso care se adresează gospodăriilor individuale, prin intermediul unui videoclip realizat de regizorul filmului “La La Land”, Damien Chazelle. Rolul principal din acea reclamă este interpretat de Brad Pitt, un actor premiat cu Oscar.

George Cloney, care este unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Brad Pitt, face reclamă de mai mulţi ani pentru brandul de cafea premium Nespresso, deţinut de grupul Nestle.

“Grupul nostru a beneficiat de o creştere extraordinară în ultimii ani, iar segmentul automatelor de espresso dedicate gospodăriilor individuale a avut un rol central în această dezvoltare”, a declarat Massimo Garavaglia, CEO-ul companiei De’ Longhi.

De’Longhi a raportat o creştere de două cifre a veniturilor sale anul trecut, în perioada în care milioane de oameni au rămas în casele lor pe durata lockdown-ului, fapt care a stimulat cererea de automate de cafea, maşini de gătit şi aparate de aer condiţionat.

Automatele de espresso pentru gospodării individuale reprezintă mai mult de jumătate din cifra de afaceri a grupului De’ Longhi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2