Budăi: Noi am spus foarte clar în programul de guvernare că nu ne asumăm o schimbare a legii pensiilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că în programul de guvernare al coaliţiei se spune foarte clar că aceasta nu îşi asumă o schimbare a legii pensiilor, ci, dacă este cazul, va îmbunătăţi actualul cadru legislativ, informează AGERPRES.

„Se lucrează în acest moment cu Banca Mondială să semnăm acel acord asumat prin PNRR pentru consultanţă, în vederea, ştiu eu, verificării, elaborării unei alte legi a pensiilor. Noi am spus foarte clar în programul de guvernare că nu ne asumăm o schimbare a legii pensiilor, ci dacă este cazul o îmbunătăţire a actualului cadru legislativ”, a spus Budăi, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă la Ministerul Muncii ar urma să se facă simulări pentru o nouă creştere a pensiilor în această toamnă, Budăi a spus: „Eu am spus foarte clar că atunci când în coaliţie vom lua o decizie şi decizia va fi extrem de clară şi asumată în coaliţie, o vom pune în practică şi transparent o voi face publică. (…) E grija continuă a coaliţiei pentru a îmbunătăţi viaţa seniorilor şi în acest sens lucrăm. Când vom avea detalii, vă comunicăm”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2