CA LA 20 DE ANI – Femeie lovită cu cuțitul fiindcă nu a vrut să facă sex

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Fiindcă a refuzat mai multe zile la rând să facă sex, o femeie din Bihor a fost atacată cu cuțitul de către concubinul său. Procurorii din cadrul al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au finalizat urmărirea penală şi prin rechizitoriul din data de 06.10.2021 au dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpaţului H. L, în vârstă de 20 ani pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (tentativă la infracţiunea de omor).
Potrivit procurorilor, în data de 16.08.2021, în jurul orelor 04:00, în timp ce se afla în comuna Hidișelul de Sus, sat. Sîntelec, jud. Bihor, „pe fondul nervozității determinate de refuzul repetat al concubinei sale, L.A. în mai multe zile la rand, cu privire la întreținerea unor relații sexuale, i-a aplicat acesteia, mai multe lovituri cu un cuțit în zona toracică, la nivelul regiunii deltoidiene stangi si ale membrului superior stang, ce au pus în primejdie viața victimei. Facem precizarea că punerea in mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului mai sus menționat și trimiterea sa în judecată, reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedura penală, și nu pot, în nici un caz, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.
Parchetul a mai anunțat că în cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au colaborat cu lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Bihor – S.I.C..
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2