CE-A FOST ÎN CAPUL EI – O tanără de 20 de ani a lovit cu mașina un om și a plecat fără să-i pese de săracul om

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ieri, 19 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au identificat, în mai puțin de 3 ore, autorul unui accident cu victime, care a părăsit locul faptei fără încuviințatea poliției. Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe Drumul Național 1F, la km 48+430 de metri, în localitatea Zimbor. Un autoturism a surprins și accidentat un bărbat, de 44 de ani, din județul Bacău, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

„În urma evenimentului rutier, bărbatul a suferit leziuni și a fost transportat la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate. Victima a fost testată cu aparatul Etilotest și a rezultat că acesta consumase alcool, respectiv avea 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma investigațiilor întreprinse, în mai puțin de 3 ore, polițiștii rutieri au identificat și depistat conducătorul autoturismului implicat în accident, este vorba de o tânără, de 20 de ani, din comuna Zimbor.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, arată IPJ Sălaj.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2