CE MOARTE A AVUT – Subprefectul de Sălaj a murit după ce a căzut peste el acoperișul unui foișor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Virgil Țurcaș, subprefectul județului Sălaj, a decedat ieri în timp ce lua parte la un eveniment alături de alte zeci de persoane. Nu a avut nicio șansă după ce acoperișul unui foișor a căzut peste participanți.  Potrivit ISU Sălaj, la orele amiezii la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt.
„Au fost trimise imediat mai multe echipaje (1 autospecială de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje Smurd, un echipaj Saj). În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănita grav și a fost găsită inconștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM și a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul Smurd. Patru persoane au fost asistate medical la fața locului, iar două au fost transportate la Upu Smurd Zalău. Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor medicale, victima a decedat”, au precizat cei de la ISU Sălaj.

„ Cu profundă durere în suflet anunţăm trecerea fulgerătoare în eternitate, marţi, 21 iunie, a domnului subprefect al judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş. În vârstă de 52 de ani, Virgil Ţurcaş a fost prefect al judeţului Sălaj în perioada ianuarie 2000 – octombrie 2000 şi decembrie 2019 – martie 2021, respectiv subprefect din martie 2021 până în prezent.

Optimismul şi zâmbetul său vor rămâne mereu în gândurile şi sufletele noastre! Conducerea şi personalul Instituţiei Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate”, precizează Instituția Prefectului Sălaj.
FOTO Horatiu Buzatu/facebook
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. românii au talent

    Oare de ce zidul de la Târgoviște rezistă la intemperii ??? La felul cum cad poduri, ard spitale și construcții care se prăbușesc la o pală de vânt, vorbim de corupție în stare pură %%% Cred că acum au aflat guvernanții, corupția chiar ucide, la propriu !!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2